آی تی آموزی / جلوگیری از آپلود خودکار تصاویر تلفن هوشمند در سرویس‌های ابری

آی تی آموزی / جلوگیری از آپلود خودکار تصاویر تلفن هوشمند در سرویس‌های ابری

گویا آی تی/ وجود سرویس آی کلود برای آپلود عکس‌ها، ویدیو‌ها و اطلاعات کاربران در فضای مجازی بسیار کاربردی به نظر می‌رسد و بدون شک روزانه هزاران کاربر مشغول استفاده از این سرویس ابری هستند. اما گاهی اوقات استفاده از اینگونه فضاهای ابری مشکل ساز می‌شود.
حتی اگر شما فرد مشهوری نباشید که از لو رفتن برخی از عکس‌هایتان نگران باشید، مطمئنا هرگز علاقه‌ای به پخش شدن برخی از اطلاعات خصوصی خود در فضای مجازی ندارید. در این بخش به شما نحوه ی جلوگیری از آپلود اتوماتیک عکس‌های تلفن هوشمندتان در فضاهای ابری را آموزش خواهیم داد.

اندروید و آی‌او‌اس
هر دو سیستم‌عامل اندروید و آی‌او‌اس دارای قابلیت آپلود خودکار تصاویر در فضای ابری هستند که ممکن است قبلا آن را فعال کرده باشید. در اندروید، گوگل پلاس وظیفه‌ی این کار را بر عهده دارد؛ البته شایعات حاکی از این است که سرویس Google Photos به زودی از گوگل پلاس جدا می‌شود. برای غیر فعال کردن آپلود خودکار اندروید، وارد اپلیکیشن Google photos (و یا Photos) شوید و در منوی تنظیمات به دنبال گزینه‌ی Auto Backup بگردید و آن را غیرفعال کنید.
این فرایند در ios به مراتب راحت‌تر است. در بخش Setting>icloud گزینه‌ی Auto-BackUp قرار گرفته است. در این بخش دو گزینه‌ی Photo Sharing و My Photo Stream را غیرفعال نمایید.
البته لازم به ذکر است این فضاهای ابری امنیت مناسبی را برای عکس‌های شما ایجاد می‌کنند اما برای رهایی از هرگونه نگرانی می‌توانید آن‌ها را غیرفعال کنید.

اپلیکیشن فضاهای ابری دیگر
اپلیکیشن‌های متفاوت و زیادی در تلفن‌های هوشمند، بدون اجازه کاربر عکس‌ها را در فضای ابری خود اپلود می‌کنند. از جمله این سرویس‌ها می توان به دراپ‌باکس اشاره کرد. در ios با مراجعه به بخش Privacy>Photos می‌توانید این اپلیکیشن‌ها را شناسایی کرده و دسترسی آنان را محدود کنید.
از جمله دیگر اپلیکیشن‌هایی که ممکن است در این لیست قرار داشته باشند می‌توان به گوگل پلاس اشاره کرد. لازم به ذکر است که امکان محدود کردن دسترسی از داخل خود اپلیکیشن‌ها نیز امکان‌پذیر است.
اما در اندروید باید وارد تمام اپلیکیشن‌های مذکور شده و دسترسی آنان را برای آپلود عکس محدود کنید؛ برای این کار فقط گزینه‌ی Auto-Backup را غیرفعال کنید. برای سرویس دراپ باکس نیز گزینه‌ی Camera Upload را غیر فعال نمایید. همچنین ممکن است فیس‌بوک نیز عکس‌هایتان را به صورت اتوماتیک آپلود کند که برای جلوگیری از آن به بخش تنظیمات و Sync Photos بروید.
اگر از اپلیکیشن‌هایی همچون One Drive، Box، Amazon Cloud Drive و Sugarsync نیز استفاده می‌کنید، آن‌ها را مورد بررسی قرار دهید؛ چرا که ممکن است این برنامه‌ها نیز از عکس‌هایتان بک‌آپ اینترنتی تهیه کنند. همچنین تمام اپلیکیشن‌های اجتماعی خود را نیز مورد بررسی قرار دهید.

آی تی آموزی / جلوگیری از آپلود خودکار تصاویر تلفن هوشمند در سرویس‌های ابری

آی تی آموزی / جلوگیری از آپلود خودکار تصاویر تلفن هوشمند در سرویس‌های ابری

آی تی آموزی / جلوگیری از آپلود خودکار تصاویر تلفن هوشمند در سرویس‌های ابری

آی تی آموزی / جلوگیری از آپلود خودکار تصاویر تلفن هوشمند در سرویس‌های ابری

[ منبع این خبر سایت خبر ایرونی می باشد، برای مشاهده متن اصلی خبر می توانید روی این قسمت کلیک کنید ]

برای نمایش تمام اخبار مرتبط با عنوان «آی تی آموزی / جلوگیری از آپلود خودکار تصاویر تلفن هوشمند در سرویس‌های ابری» اینجا کلیک کنید. شفاف سازی:
خبر فوق در سایت خبر ایرونی منتشر شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است. چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید برای حذف آن روی این قسمت کلیک کنید.

نکته: با توجه به جمع آوری خودکار مطالب از سطح وب در صورت مشاهده هرگونه تخلف و یا اخبار غیر مجاز و یا اعتراض به انتشار مطالب سایت ها با ایمیل khabargroup.info@gmail.com در تماس باشید

تبلیغات





جدیدترین اخبار منتشر شده

تبلیغات