آی تی آموزی/ حذف حساب کاربری خود از سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی

آی تی آموزی/ حذف حساب کاربری خود از سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی

برسام/ برخی از سایت‌ها هستند که نمی‌دانیم به چه زبانی به آنها بفهمانیم که دیگر نمی‌خواهیم عضوشان باشیم، اما بر عکس وب سایتهایی هم هستند که رفتن از آن‌ها مثل آب خوردن است.

چه سخت و چه آسان، در مطلب زیر با روشهای پاک کردن حساب کاربری از برخی از سایت‌های معروف آشنا می‌شوید:

فیس بوک


بله، سر آمد تمام شبکه‌های اجتماعی که تا ۳۰ ژوئن، ۱٫۳۲ میلیارد کاربر فعال داشت. پس مشخص است که ظاهرا رها شدن از دست این شبکه کار چندان ساده‌ای هم نیست. پیش از اینکه از دست زاکربرگ عصبانی شوید، کمی فکر کنید. خب معلوم است، رها شدن از فیس‌بوکی که به حسابش برای دسترسی به برخی از سایت‌ها نیاز است، نباید هم ساده باشد.

اما اگر واقعا تصمیم‌تان جدی است، سری به بخش تنظیمات Security بزنید و Deactive your Account را انتخاب کنید. البته فیس بوک همین موقع‌هاست که وارد عمل می‌شود و با نشان دادن تصاویری از دوستانتان تلاش بر قانع کردن شما به ماندن دارد، اما اگر مصمم باشید، این بار دیگر کوتاه می‌آید و از شما دلیل ترک شبکه و چند مورد دیگر را می‌پرسد.

دی اکتیو کردن، اکانت شما را به حالت خواب می‌برد و امکان بازگشت دوباره وجود دارد، ولی اگر می‌خواهید کاملا حساب خود را پاک کنید باید از اینجا اینکار را انجام دهید. البته حتما توجه کنید که طبق قوانین فیسبوک که آنها را هنگام ثبت نام پذیرفته‌اید، اطلاعات شما بسته به میزانی که به اشتراک گذاشته بودید، قابل رویت خواهد بود. یعنی مثلا اگر کامنتی زیر عکسی گذاشته بودید، حتی پس از پاک شدن اکانت، همانجا خواهد ماند.

توییتر و واین (Vine)

برای پاک کردن حساب توییتر با پی سی وارد این صفحه شوید (با موبایل امکان پذیر نیست) و اکانت خود را دی اکتیو کنید. پس از ۳۰ روز در صورت دوباره فعال نکردن، اکانت پاک می‌شود.

برای پاک کردن «واین» هم می‌توانید با پاک کردن حساب توییتر خود این کار را انجام دهید، اما اگر می‌خواهید واین را بدون توییتر پاک کنید، در برنامه ویژه iOS به این آدرس Settings > Your Content بروید و Deactivate Account را انتخاب کنید. در اندروید روی آیکن این برنامه کلیک کنید، به تنظیمات بروید و Deactivate را انتخاب کنید.

البته این کار کل حساب را پاک نمی‌کند و ۳۰ روز فرصت بازگرداندن آن را دارید. پاک کردن کامل این حساب با نگه داشتن حساب توییتر باید از طریق پر کردن فرم پشتیبانی واین صورت گیرد.

گوگل

گوگل یک کمپانی بزرگ است و سرویس‌های خدماتی زیادی دارد، آفیس سوئیت، گوگل درایو، ایمیل و جیمیل، بلاگر، گوگل پلی استور، تبلیغ با AdSense، اشتراک گذاری ویدئو با یوتیوب و شبکه اجتماعی ویژه خودش با نام گوگل پلاس.

برای پاک کردن این همه حساب کاربری بهترین کار رفتن به این صفحه است. این صفحه تنها راه چاره است. البته برخی از این حساب‌ها مثل بلاگر قابل پاک شدن آن هم به صورت کامل نیستند و تنها بلاگ‌های زیر مجموعه آن پاک می‌شوند. یوتیوب هم اگر با گوگل پلاس لینک شده باشد، کار دشوار می‌شود.

برای پاک کردن حساب گوگل پلاس از این صفحه باید اقدام کرد، که البته در این صفحه از عواقب پاک کردن این حساب و تاثیر آن بر روی دیگر حساب‌های گوگل نیز آگاه می‌شوید.

لینکدین

لینکدین را می‌توان کاراترین شبکه اجتماعی در زمینه کاری دانست. برای بستن اکانت در این شبکه باید از طریق پی‌سی به Account & Settings بروید و سپس Privacy & Settings را بفشارید. به تب Accounts بروید و گزینه Close Your Account را بیابید و برای خروج‌تان یک دلیل بی‌آورید و سپس Continue را بفشارید.

اگر از پاک کردن اکانت خود پشیمان شدید با Customer Service تماس بگیرید و ایمیل خود را تایید کنید.

مایکروسافت


برای بستن حساب‌های مرتبط به مایکروسافت مثل Outlook.com ،Skype ،Xbox Live و Microsoft Office 365، کافیست که لینک Close account را که پایین حساب شما قرار گرفته انتخاب کنید. مایکروسافت این قول را می‌دهد که اطلاعات مرتبط به حساب را پس از بستن، کاملا از بین ببرد.

البته این بستن اکانت برای آن‌هایی که برای دریافت خدمات پول پرداخت می‌کنند، به همین سادگی‌ها نیست.

اسکایپ

قبلا پاک کردن حساب اسکایپ غیر ممکن بود، ولی الان می‌توانید با دسترسی به سایت اسکایپ و تایید هویت چند تا از کانتکت‌هایتان و ایمیلی که برای ورود به اسکایپ استفاده می‌کردید این کار را انجام دهید. این روش فقط برای آن‌هایی کار می‌کند که از آی‌دی اسکایپ استفاده می‌کنند و برای کسانی که از آی‌دی مایکروسافت برای اسکایپ استفاده می‌کنند، جواب نمی‌دهد.

یاهو و فلیکر

وقتی حساب کاربری یاهو را پاک می‌کنید به صورت خودکار از سرویس‌هایی مثل Yahoo Mail ،Yahoo Messenger ،Yahoo Groups ،Flickr و غیره خارج می‌شوید. به این صفحه بروید و پیش از پاک کردن اکانت خود مطالب نوشته شده را بخوانید. پیش از پاک شدن کلی حساب‌تان ۹۰ روز فرصت دارید.

پاک کردن یاهو، فلیکر را هم پاک می‌کند، اما می‌توانید بدون پاک کردن یاهو فلیکر را پاک کنید. برای اینکار به اینصفحه بروید.

تامبلر (Tumblr)

یاهو تامبلر را خرید، ولی این سایت هنوز هم بخش ورود مجزای خودش را دارد. شما می‌توانید با Account Manager بلاگ‌های خود را بدون از بین بردن اکانت پاک کنید. برای پاک کردن کلی نیز باید به این صفحه بروید.

ردیت (Reddit)

برای کاربران ردیت پاک کردن اکانت به سادگی رفتن به Preferences>Deletion است.

اورنوت (Evernote)

برای پاک کردن حساب در اورنوت باید لاگین شوید و هرچه را که آنجا ذخیره کرده‌اید، پاک کنید و پس از آن سطل آشغال را نیز خالی نمایید و سپس به صفحه Deactivate Action page بروید. فقط به خاطر داشته باشید که این کار حساب شما را کاملا پاک نمی‌کند و تنها دیگر اجازه دسترسی با ایمیل فعلی‌اتان را نمی‌دهد.

پینترست (Pinterest)

در پینترست هم فقط می‌توانید حساب خود را دی اکتیو کنید و این حساب قابلیت پاک شدن ندارد. برای دی اکتیو کردن به بخش تنظیمات بروید و دکمه Deactivate Account را بفشارید. غیر فعال کردن اکانت در این سرویس به معنای قطع دسترسی به تخته پین‌ها و بسته شدن لینک به فیس بوک و توییتر است.

آی تی آموزی/ حذف حساب کاربری خود از سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی

آی تی آموزی/ حذف حساب کاربری خود از سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی

آی تی آموزی/ حذف حساب کاربری خود از سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی

آی تی آموزی/ حذف حساب کاربری خود از سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی

[ منبع این خبر سایت خبر ایرونی می باشد، برای مشاهده متن اصلی خبر می توانید روی این قسمت کلیک کنید ]

برای نمایش تمام اخبار مرتبط با عنوان «آی تی آموزی/ حذف حساب کاربری خود از سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی» اینجا کلیک کنید. شفاف سازی:
خبر فوق در سایت خبر ایرونی منتشر شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است. چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید برای حذف آن روی این قسمت کلیک کنید.

نکته: با توجه به جمع آوری خودکار مطالب از سطح وب در صورت مشاهده هرگونه تخلف و یا اخبار غیر مجاز و یا اعتراض به انتشار مطالب سایت ها با ایمیل khabargroup.info@gmail.com در تماس باشید

تبلیغات





جدیدترین اخبار منتشر شده

تبلیغات